آب بندی ساختمان 

 

اشکال عایق رطوبتی بر طبق جور مواد تشکیل دهنده می‌تواند دربرگیرنده زیرگروه های تحت باشد

 

عایق های رطوبتی بر مبنا قیر

این مجموعه همان طور که از اسم آن ها پیداست عایق های رطوبتی میباشند که مانند ایزوگام و قیرگونی جزء چسباننده اجزای این عایق رطوبتی را قیر تشکیل می‌دهد.

 

عایق های رطوبتی بر مبنا پلیمری (عایق های پلیمری)

جزء چسباننده این عایق های رطوبتی را اشکال پلیمر و یا این که کوپلیمرهای مبنا آب و یا این که شالوده حلالی تشکیل میدهند. عایق های رطوبتی بر شالوده پلی یورتانها از تیم عایق های رطوبتی اساس حلالی می‌باشند. که به جهت بها تمام گردیده ی بالای آن ها، معمولا به کارگیری از این عایقهای رطوبتی در فضای ساختمان مقرون به صرفه وجود ندارد. همینطور عایقهای رطوبتی بر اساس رزینهای اکریلیک و استایرن اکریلیک از مدل عایقهای رطوبتی بر شالوده آب هستند. معمولا عایقهای رطوبتی مبنا آب خویش به دو مجموعه عایقهای رطوبتی تک جزیی و عایق های رطوبتی دو جزیی تقسیم می شوند.

 

عایق های رطوبتی دوجزیی معمولا دارنده یک جز شالوده سیمانی می باشند که عایق رطوبتی MCI و عایق رطوبتی الیافدار RCI درین جور قرار می‌گیرند.

 

عایقهای رطوبتی تک جزیی شالوده آب به جهت نداشتن جزء شالوده سیمانی دارنده چسبندگی کمتری نسبت به عایقهای دو جزیی می باشند.

 

 

ولی در برخی از این تولیدها مانند کالا Z90 پیشنهاد می‌گردد در مقاطعی نسبت به اختلاط این عایق رطوبتی با یک ملات ماسه سیمان مبادرت شود. که در سود این اختلاط پوشش ساخت گردیده بر روی سطح معمولا دارنده انعطاف پذیری پایینتری نسبت به عایق های رطوبتی دوجزیی نظیر MCI را دارا بوده و احتمال ترکخوردگی ناشی از جلسه بنا در آن ها بیش تر میباشد.